Ledig stilling som assistent barnehageåret 2018/19

Nordby Gårdsbarnehage Biri AS er en privateid natur og gårdsbarnehage på Biri. Barnehagen har dette barnehageåret 52 barn fra 1-6 år.
Nordby Gårdsbarnehage Biri AS ønsker å gi barn trygghet i forhold til dyr, og gi dem nære naturopplevelser. Vi er mye ute hvor vi opplever ”det virkelige liv”.

Nordby Gårdsbarnehage Biri AS søker etter:
- Assistent for barnehageåret 2018/19.

Vi ønsker oss ansatte som er:
• Opptatt av å skape en trygg, spennende, lærerik og utviklende hverdag for barna
• Full av pågangsmot og initiativ, og ser muligheten til å utnytte gårdens ressurser for å skape noe unikt sammen med barna.
• Flink til å la hvert enkelt barn føle seg verdifull, slik at de får muligheten til å utvikle sine ferdigheter på en god måte, og gi dem følelsen av det å være til nytte.
• Glad i å være ute og flink til å tilrettelegge seg ute.
• Selvstendig og samarbeidsvillig

Konkurransedyktige betingelser, snarlig oppstart.
For nærmere opplysninger ta kontakt med styrer Eli Kjendseth tlf: 48 06 90 09 eller
daglig leder Sonja Snuggerud tlf: 91 78 91 81.
Søknad og cv sendes per.e-post til sonja@nordbygardsbarnehage.no.
Søknadsfrist 23.oktober.