Ansatte i Nordby Gårdsbarnehage og SFO

Eli Olstad

ELI KJENDSETH - STYRER

Eli er utdannet førskolelærer og hun startet å jobbe i barnehagen som ped.leder høsten 2007. I 2008 tok hun over styreroppgaven. I tillegg til kontoroppgaver jobber Eli 40% på kalvegruppa.

Nina Karlstad

NINA KARLSTAD - PED.LEDER

Nina er utdannet førskolelærer og har jobbet i skolen i flere år. Hun startet som ped.leder hos oss høsten 2010. Barnehageåret 15/16 jobber Nina 80% stilling på kyllinggruppa.

KATE IVERSEN - PED.LEDER

Kate jobbet i barnehagen som assistent ved oppstart i 2006 til høsten 2008. Hun startet da på sin utdannelse som førskolelærer i Trondheim. Fra barnhageåret 2011/2012 kom hun tilbake igjen til oss, og jobber nå som ped.leder. Hun jobber 100% stilling på kalvegruppa.

GINA HUSTAD - PED.LEDER

Gina begynte som styrer hos oss ved oppstart av barnehagen i 2006. Etter at Eli overtok styreroppgaven jobbet Gina som ped.leder i barnehagen til hun sluttet i 2012. Etter å ha studert ferdig til sped.ped begynte Gina som vikar hos oss vinteren 2014. Hun jobber nå 80% stilling på kyllinggruppa.

KARI GUTUBAKKEN HAUG - (PED. LEDER) PERMISJON.

Kari er utdannet barnevernspedagog og begynte hos oss 1.februar 2013. Kari har permisjon t.o.m 14.08.16.

GRETHE E. NILSEN - ASSISTENT

Grethe har jobbet som assistent i barnehagen siden oppstart i 2006. Barnehageåret 15/16 jobber hun 80% stilling på kalvegruppa.

Liv Jorunn J. Berget

LIV JORUNN J. BERGET - ASSISTENT

Liv Jorunn er utdannet kokk og har jobbet som assistent i barnehagen siden i 2008. Barnehageåret 15/16 jobber hun 80% stilling på kyllinggruppa.

Mette Iversen

METTE IVERSEN - ASSISTENT

Mette har jobbet flere år på Honne og begynte som assistent i barnehagen i 2008. Barnehageåret 15/16 jobber hun 100% stilling på kyllinggruppa.

Kari SkarsethKARI SKARSETH - ASSISTENT

Kari har jobbet flere år i Biri barnehage og startet i vår barnehage som assistent høsten 2008. Barnehageåret 15/16 jobber hun 60 % stilling på kyllinggruppa.

Christian Gjørslie

CHRISTIAN GJØRSLIE - ASSISTENT

Christian startet som assistent i barnehagen vinteren 2009. Barnehageåret 15/16 jobber Christian 80% stilling på kalvegruppa.

Torunn Sørum

TORUNN SØRUM - ASSISTENT

Torunn begynte å jobbe i barnehagen høsten 2009. Barnehageåret 15/16 jobber hun 100% stilling på kyllinggruppa.

MARITA L. DAHLSENG - ASSISTENT

Marita har jobbet hos oss som vikar barnehageåret 14/15. Barnehageåret 15/16 jobber hun 30% stilling som assistent på kyllinggruppa.

Sonja Snuggerud

SONJA SNUGGERUD - EIER, ADMINISTRASJON

Sonja er eier av barnehagen. Før hun startet barnehagen jobbet hun som regnskapsfører. Nå jobber hun i administrasjonen til barnehagen, hvor hun har det økonomiske ansvaret.